Plaatsing centrale verwarming, warmtepompen en warmtepompboilers

Het plaatsen van centrale verwarming of een warmtepomp(boiler) laat je best over aan een specialist. Wil je daarnaast duurzaam verwarmen, dan kan een warmtepomp de ideale oplossing zijn. Daarnaast kan je steeds vertrouwen op onze expertise om je hierdoor te gidsen en de passende keuze te maken.

Centrale verwarming

Een centrale verwarmingsinstallatie, kortweg CV-installatie, voorziet je volledige huis van warmte. Er zijn diverse manieren van waarop de warmte verspreid kan worden door de woning. Denk hierbij aan radiatoren, vloerverwarming of luchtverwarming.

Wat is de beste keuze voor mijn situatie?

Welke type centrale verwarming (brandstof, type ketel, verwarmingstoestellen) het best geschikt is voor jouw situatie hangt af van de eigen wensen, je budget en de locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen we je bij je keuze.

Plaatsing van warmtepompen

Warmtepompen halen hun energie uit de grond, van de zon, het grondwater of de lucht. Hierdoor heb je geen nood aan fossiele brandstoffen zoals gas en zal je duurzamer verwarmen of koelen.

Er zijn verschillende types warmtepompen. Geen idee welk type het beste is voor jou? Geen probleem! Wij helpen je graag bij de keuze van het juiste type. Daarnaast kan je een mooie subsidie krijgen bij de installatie bij renovatie van je huis.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler verwarmt je sanitair warm water op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier. Een warmtepompboiler is een lucht/water-warmtepomp. Hij haalt dus de warmte uit de lucht om je water te verwarmen en een goed alternatief voor de klassieke waterverwarmingssystemen.

Wanneer is een warmtepompboiler interessant?

Tot 6400 EUR subsidie bij plaatsing van een warmtepomp(boiler) bij renovatie van je woning

Dankzij de Vlaamse overheid kan u tot 6400 EUR subsidie krijgen bij de plaatsing van een warmtepomp of warmtepompboiler. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar is het ook nog eens goed voor je portemonnee!