Een plat dak in roofing is kiezen voor kwaliteit aan een betaalbare prijs

Roofing is ook gekend als bitumen en wordt al jaar en dag gebruikt voor het bedekken van platte daken. Het heeft een bewezen levensverwachting van meer dan 25 jaar.

Jarenlange ervaring met platte daken in roofing

Door onze jarenlange ervaring kies je bij Sanitair Vander Schaeven altijd voor kwaliteit. Alle dakwerken gebeuren volgens de regels van de kunst. Op je dakvloer zal allereerst een dampscherm met isolatielaag worden geplaatst, daarop wordt er een dakafdichting gezet van roofing waardoor jouw dak tegen alle weersomstandigheden kan.

Wij ontzorgen je volledig, zodat je na de plaatsing enkel nog moet genieten van de extra ruimte en het verhoogde wooncomfort!

De voordelen van een plat dak in roofing

Tot 500 EUR subsidie voor dakisolatie

Dankzij de Vlaamse overheid kan je tot 500 EUR subsidie krijgen voor je dakisolatie. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar is het ook nog eens goed voor je portemonnee!

Bij een nieuw dak horen ook dakgoten

Wil je naast een plat dak ook nieuwe goten laten installeren, dan komt Vander Schaeven als geroepen! Met onze dakgoten in zink zorgen we ervoor dat het regenwater vlot kan wegstromen en je geen wateroverlast hebt.