Sanitair & badkamerrenovatie

Een nieuwe of vernieuwde badkamer moet vooral praktisch en comfortabel zijn. Niets is aangenamer dan in een verzorgde, kwalitatieve douche te kunnen stappen. Bij ons kies je voor detailwerk zowel bij nieuwbouw als renovatie en met oog voor de stijl van jouw nieuwe badkamer.

Stielmannen met oog voor detail

Met Vander Schaeven haal je een professional in huis. Een vakman die zijn stiel kent als geen ander. Bij sanitair Vander Schaeven kies je voor detailwerk en dit bij zowel nieuwbouw als renovatie. Jij kiest hoe het er moet uitzien, wij werken alles uit tot in de puntjes

Eigen materiaal voor kwalitatief werk

Vander Schaeven doet meer dan enkel sanitair advies geven en dit uitvoeren. Het vervangen van oude leidingen, een gescheiden afvoerstelsel van regenwater of vuilwater regelen zijn zaken die geen geheimen kennen voor sanitair Vander Schaeven.

Zo beschikken wij onder andere over ons eigen lasapparaat om PE-HD buizen te kunnen lassen. Dit maakt ons zo onafhankelijk van bvb de beschikbaarheid hiervan bij verhuurfirma’s. Waardoor we een constante kwaliteit kunnen garanderen.

Jouw badkamer volledig tot in de puntjes afgewerkt

Van water- en afvoerleidingen in de beste materialen tot de tegels rond uw bad en douche. Om de kwaliteit verder te garanderen werken we reeds geruime tijd samen met betrouwbare aannemers voor oa. de tegelwerken. Kortom, jouw douche wordt instapklaar gemaakt zonder dat je hiervoor slaap hoeft te laten.

Een extra toilet of gewoonweg een nieuw toilet? Je wilt een comfortabel bubbelbad installeren? Het werk wordt gedaan met de beste materialen en jij bent zeker van een uitmuntend resultaat.

Ook voor het verplichte onderhoud van je CV-ketel

Ook voor het (verplichte) tweejaarlijkse onderhoud van je cv-ketel kan je bij ons terecht. Een goed onderhouden ketel verbruikt minder energie en heeft minder kans op storingen of pannes.