Over Sanitair Vander Schaeven

Met al meer dan 30 jaar ervaring in sanitair, gasverwarming, roofing en lood- en zinkwerken is Patrick Vander Schaeven, met Oostakker als thuisbasis, de specialist in de regio Gent.

Sanitair Vander Schaeven heeft een rijke geschiedenis en het bedrijf wordt in goede banen geleidt door Patrick Vander Schaeven. Met diezelfde vakkundigheid als zijn vader, de vorige zaakvoerder, is hij de klant steeds van dienst en zorgt hij telkens voor het gewenste resultaat. Met de vakkundigheid staat hij op elke werf, gaande van particulieren tot bedrijven en industrie.

Vander Schaeven behaalde in juni 2000 het certificaat van VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) waarmee zij aantonen dat ze officieel begaan zijn met de veiligheid en de gezondheid van hun medewerker en van het milieu. Dit wil zeggen dat Vander Schaeven garant staat voor het vermijden van procedurefouten en de kans laat dalen op arbeidsongevallen.

Bent u dus op zoek naar een sanitair installateur? Een loodgieter die voldoet aan uw wensen? Gaat het om een kleine sanitaire herstelling? Het kan allemaal.
Leg uw sanitaire – en dakwerken in de ervaren handen van sanitair Vander Schaeven.