Sanitairoplossingen bij bedrijven

Door onze dichte ligging bij de Gentse haven zijn wij ook de ideale partner voor havenbedrijven die sanitaire werken willen laten uitvoeren. Denk hierbij aan uitbreidingen of vernieuwingen aan toiletten, douches, urinoirs of handwasboxen.

Ook voor onderhoudswerken en herstellingen aan uw sanitaire installaties kan u bij ons terecht. Wij werken regelmatig voor professionele klanten in de Gentse haven en hebben diverse referenties.

Vernieuwing sanitair blok

Geen werk is ons te klein. Zo vernieuwden we het sanitaire blok (doucheruimte, toiletten, uninoirs en handwasbox in inox) van een bedrijf in de Gentse haven. De waterleidingen werden volledig nieuw gelegd in mepla (een type buis van Geberit), de afvoerleidingen werden ook volledig nieuw geplaatst in Geberit PE buizen en de douchewand vervaardigd uit de Duscholux Panelle platen. Dit is gemakkelijk in onderhoud, want er zijn geen voegen waar bacterie├źn eventueel tussen kunnen.

Eigen lasapparaat voor kwalitatief werk

Vander Schaeven doet meer dan enkel sanitair advies geven en dit uitvoeren. Het vervangen van oude leidingen, een gescheiden afvoerstelsel van regenwater of vuilwater regelen zijn zaken die geen geheimen kennen voor ons. Wij beschikken over een eigen lasapparaat om PE-HD drukbuizen (afvoer) vakkundig aan elkaar te lassen. Zo kunnen we onze kwaliteit garanderen. Het werk wordt gedaan met de beste materialen en jij bent zeker van een uitmuntend resultaat.