Een plat dak in EPDM heeft alleen maar voordelen

Een plat dak in EPDM biedt enkele voordelen in vergelijking met andere klassieke dakmaterialen zoals roofing of PVC. EPDM is een UV-bestendige rubberfolie met een hoge elasticiteit waardoor scheuren of barsten in het rubber zijn uitgesloten.

EPDM is bestand tegen zonlicht en extreme temperatuurschommelingen. Hierdoor veroudert het bijna niet en heeft jouw plat dak een levensverwachting van meer dan 50 jaar.

Daarnaast is een plat dak in EPDM zo goed als onderhoudsvrij en uitermate geschikt om op te lopen, waardoor je jouw bewoonbare woonoppervlak eenvoudig kan uitbreiden met een dakterras.

De dakspecialist voor EPDM

Sanitair Vander Schaeven is dakspecialist en daarom kies je direct voor kwaliteit. Bij ons gebeuren alle dakwerken volgens de regels van de kunst. Op je dakvloer zal allereerst een dampscherm met isolatielaag worden geplaatst, daarop wordt er een dakafdichting gezet van EPDM waardoor jouw dak tegen alle weersomstandigheden kan.

Wij ontzorgen je volledig, zodat je na de plaatsing enkel nog moet genieten van de extra ruimte en het verhoogde wooncomfort!

De voordelen van een plat dak in EPDM

Tot 500 EUR subsidie voor dakisolatie

Dankzij de Vlaamse overheid kan je tot 500 EUR subsidie krijgen voor je dakisolatie. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar is het ook nog eens goed voor je portemonnee!

Regenwater krijgt bij ons geen kans

Wil je naast een plat dak ook nieuwe goten laten installeren, dan komt Vander Schaeven als geroepen! Met onze dakgoten in zink zorgen we ervoor dat het regenwater vlot kan wegstromen en je geen wateroverlast hebt.

Wij ontzorgen je volledig, zodat je na de plaatsing enkel nog moet genieten van de extra ruimte en het verhoogde wooncomfort!